Amequ Balancer 1,5 kg

 

DKK 359,00

 

Amequ Balancer er et produkt sammensat til at hjælpe hestens mave tilbage i balance. Produktet kan bruges til heste med løs mave, gentagne problemer med fordøjelsen, ved foderskifte eller efter indtagelse af (for meget) græs eller dårligt hø/wrap.

Amequ Psyllium digest 3 kg

 

DKK 359,00

 

Amequ Psyllium Digest er et velsmagende tilskud der modvirker sandophobning i tarmen og optimerer fordøjelsen. Blandingen består af formalede loppefrøskaller tilsat et unikt mix af planteekstrater, urter, krydderier og essentielle olier som sikrer god duft og smag, og som i forsøg bl.a. har vist en forbedret optagelighed af makromineraler.


Amequ Hyben 3 kg

 

DKK 345,00

 

100% rent hybengranulat, fremstillet af hele frugter med kerner.

 

 

 

Anbefales ved:

 

Lavt immunforsvar – efter sygdom/skade

Ømme/stive led og muskler og til beskyttelse af brusken

Stress, hård træning eller drægtighed

Mangel på jern eller c-vitamin

Nedsat mobilitet

 

 

Amequ Magnesium 3 kg

 

DKK 209,00

 

Amequ Magnesium er magnesiumoxid i høj koncentration (50,5 %). Magnesium spiller en stor rolle i hestens krop, og mangler kan give symptomer som stress, nervøsitet og træthed samt forringe knogle- og muskeludviklingen.

 

Anbefales til:

 

Heste på forårsgræs

Heste med insulinresistens

Heste i hård træning

Heste med spændinger/krampe

Nervøse eller stressede heste

Heste som sveder meget


GastriProtect 3 kg

 

DKK 399,00

 

Beskytter mavens og tarmens slimhinde.

 

GastriProtect medvirker til at kontrollere syreproduktion, og danner en beskyttende hinde i maven. Særlig velegnet til heste med tendens til for meget mavesyre. Anbefales også forebyggende til heste der er udsat for stres ved f.eks. transport, flytning, intensiv træning, konkurrence og lignende.

MSM Flex+ 2 kg

 

DKK 339,00

 

MSM Flex+ er sammensat med fokus på sener, ledbånd og bindevæv. En effektiv blanding med en høj andel af organisk svovl, hyben og omega-3 fedtsyrer.

Anbefales til

 

Ældre heste, for at opretholde god mobilitet

Hårdtarbejdende heste, for øget smidighed

Heste med ømme led eller muskelspændinger

Bevaring og genopbygning af ledbrusk

At modvirke hævede led og muskler

Heste med dårlig hovkvalitet eller hudproblemer

At fremme fordøjelsen/optag af næringsstoffer.


Biotin+ 1,5 kg

 

DKK 319,00

 

Hovkur med højt doseret biotin, zink, methionin og kiselgur.

 

Stærke og modstandsdygtige hove er af stor betydning, da hele hestens vægt hviler på hovene. Det er ikke uden grund at ordsproget ”ingen hov, ingen hest” er opstået. Flere næringsstoffer har betydning for en stærk hov, men særligt biotin, zink, methionin og MSM fremmer hovkvalitet og styrke. Biotin+ er desuden beriget med kiselgur, autolyseret gær, ølgær og naturlige flavanoider.

Amequ Ølgær yea-sacc

10 kg

 

DKK 259,00

 

Amequ Ølgær indeholder Yea-Sacc, som er en speciel ølgær stamme. Den unikke kombination af 50% Yea-Sacc bundet til 50% tørret mask bidrager til at opretholde et stabilt miljø i stortarmen og sikre gode niveauer af fiberfordøjende bakterier.

 

Anbefales til

 

Foderskifte og pelsskifte

Heste med tarmproblemer

Støtte af hestens tarmflora

Heste som er udsat for stress

Heste, der har svært ved at holde huld

Ældre heste med nedsat foderudnyttelse


Amequ Gule hørfrø 5 kg

 

DKK 169,00

 

Amequ Gule Hørfrø er et naturprodukt med et højt indhold af Omega-3. Hørfrø giver pelsen en naturlig glans og kan have en gavnlig virkning på fordøjelsen. Hørfrø har desuden en god rensende effekt på sand i stortarmen.

Hørfrø 5 kg

 

DKK 90,00

 

Hørfrø er rige på fibre og udvikler gavnlige slimstoffer, som giver hesten en sund fordøjelse. Hørfrø bruges også til heste, da de har et højt indhold af omega-3 fedtsyrer, som kan have en god effekt på tør hud, inflammation, dårlig hovvækst, allergier mm.