Lucerne topmix special

10 kg

 

DKK 88,00

 

Et lækkert grovfoder med et højt indhold af energi, fordøjelige kvalitets fibre og protein. Består af kunsttørret lucernehø, lucernepiller, græspiller og æblekvas, og er tilsat sojaolie og melasse, som gør Lucerne TopMix Special til et lækkert støvfrit og velsmagende grovfoder.

Lucerne topmix omega-3 12,5 kg

 

DKK 125,00

 

Et lækkert grovfoder med et højt indhold af energi, fordøjelige kvalitets­fibre, protein og omega-3 fedtsyrer. Bestående af kunsttørret lucernehø tilsat sojaolie og LinOcrunch®, som gør Lucerne TopMix Omega-3 til et lækkert støvfrit og velsmagende grovfoder.


Lucerne topmix light

12,5 kg

 

DKK 111,00

 

Et lækkert grovfoder med et højt indhold af energi, fordøjelige kvalitetsfibre og protein. Bestående af kunsttørret lucernehø tilsat sojaolie, som gør Lucerne TopMix Light til et lækkert støvfrit og velsmagende grovfoder.

Lucerne topmix 12,5 kg

 

DKK 109,00

 

Et lækkert grovfoder med et højt indhold af energi, fordøjelige kvalitets fibre og protein. Bestående af kunsttørret dansk lucernehø tilsat melasse og sojaolie, som gør Lucerne TopMix til et lækkert støvfrit og velsmagende grovfoder.


Esp03 15 kg

 

DKK 185,00

 

Snittet esparsette tilsat hørfrøolie – et groft og strukturrigt højkvalitets tilskud som er kendetegnet ved et forholdsvis højt proteinindhold, og samtidig et lavt indhold af sukker og stivelse.

 

Den nænsomme høst og tørringsproces gør at de naturligt indeholdte næringsstoffer og tanniner, primært fra bladdelene, bevares i det færdige produkt.

 

Esparsette er kendt for at være rig på kondenserede tanniner, der stabiliserer tarmmiljøet og har en påvist virkning mod indvoldsorm. Samtidig er esparsette rig på naturlige mineraler og sporstoffer.

Tim03 10 kg

 

DKK 130,00

 

Snittet timothe græs tilsat hørfrøolie – et strukturrigt højkvalitets tilskud som øger tyggetiden. TimO3 er kendetegnet ved et lavt protein- og sukkerindhold og er derfor også velegnet til heste med stofskifteproblemer (f.eks. EMS og cushings). Den nænsomme tørringsproces bevarer de naturligt indeholdte næringsstoffer.

 

Timothe græs er betydeligt blødere end lucerne, men på grund af det høje fiberindhold, skal det tygges længere end både lucerne og almindeligt hø.