Instant energy paste, 50 g

 

DKK 69,00

 

Ved 5 stk. 60 kr./stk.

 

STATERA Instant Energy Paste tilfører hesten et kraftfuldt energiboost forud for en krævende præstation via den revolutionerende kombination af PeptoPro (aminosyrer i peptidform), B-vitaminer og E-vitamin. Proteiner som tildeles i peptidform optages i modsætning til almindeligt protein meget hurtigt, og giver på kort tid energi til musklerne og dermed øget udholdenhed og præstationsevne.

 

 

Stay calm paste, 60 g

 

DKK 69,00

 

Ved 5 stk. 60 kr./stk.

 

STATERA Stay Calm Paste er en unik pasta udviklet til at dæmpe nervøse heste og forbedre koncentrationsevnen uden at påvirke energiniveauet.

 

Kombinationen af aminosyren tryptofan, magnesium, B-vitaminer og beroligende urter med hurtig effekt, er den perfekte kortvarige løsning til at stabilisere og berolige hesten i forbindelse med en stressende situation, som f.eks. ved stævnedeltagelse. STATERA Stay Calm Paste er dopingfrit, og påvirker ikke hestens præstationsevne eller gør den træt.


Muscle recover, 1 l

 

DKK 229,00

 

 

 

 

STATERA Muscle Recover anvendes med succes til heste i hård træning eller genoptræning/rehabilitering samt ungheste i tilridning, da indholdet af antioxidanterne E-vitamin og selen neutraliserer de affaldsstoffer, der ophobes i musklerne under træning. Dermed reduceres risikoen for muskelskader samt stive og ømme muskler.

 

Ekstra lysin er tilsat og bidrager til efterfølgende genopbygning af muskulaturen. STATERA Muscle Recover er baseret på hørfrøolie, der ligeledes har en fremmende effekt på hestens udholdenhed og tilmed giver blank pels.

 

Tilskud af E-vitamin og lysin virker fremmende for fertiliteten hos avlshopper og stimulerer ægløsning.

Stay calm, 800 g

 

DKK 199,00

 

 

 

STATERA Stay Calm er udviklet til heste, der har tendens til at være stressede eller nervøse, og derfor mister overskud og fokus i træningen.

 

 Kombinationen af tryptofan, B-vitaminer og magnesium med beroligende urter i den rette balance virker både stabiliserende og beroligende på hestens temperament, og den vil hurtigt få lettere ved at fokusere på opgaven. Effekt bør indtræffe efter 3-5 dage.

 

STATERA Stay Calm er dopingfrit!


Joint n` mobility, 800 g

 

DKK 369,00

 

 

 

STATERA Joint ’n Mobility er et højkoncentreret og særdeles effektivt tilskud der fremmer sunde og smidige led, hvilket er afgørende for hestens præstation, holdbarhed og generelle velvære.

 

Kombinationen af MSM med polyaminosaccharid og chondroitin plejer led og ledbrusken samt virker stimulerende på nye celler og ledbruskens elasticitet. Seniorheste samt heste i intensiv træning, genoptræning/rehabilitering eller boksro kan have stor nytte af dette tilskud.

Eletrolyte balancer, 1 L

 

DKK 99,00

 

 

 

STATERA Electrolyte Balancer genopfylder depoterne af vigtige mineraler og salte, som hesten sveder ud på varme dage, under hård træning eller i stressende situationer. Hertil kommer at elektrolytter også motiverer hesten til at drikke mere vand, hvilket er essentielt for at restituere optimalt.

 

STATERA Electrolyte Balancer er også velegnet til at erstatte tabet af elektrolytter på grund af meget løs mave. Vi anbefaler at kontakte en dyrlæge ved tvivl om hestens helbredstilstand.


Multi vital, 3 kg

 

DKK 339,00

 

 

 

STATERA Multi Vital er udviklet til at sikre hesten en sund balance af vitaminer og sporstoffer, hvilket er essentielt for hestens velbefindende.

 

STATERA Multi Vital anvendes til heste, hvor behovet for vitaminer og mineraler ikke er tilstrækkeligt gennem det daglige foderindtag. Eksempelvis hvis hesten tildeles lavere dosering kraftfoder end anbefalet, i perioder med pelsskifte hvor hesten har et naturligt øget behov, ved svækket immunforsvar, heste i hård træning samt hos seniorhesten.

 

STATERA Multi Vital sikre hesten en sund vitalitet og præstationsevne gennem stor fokus på en optimale sammensætning og koncentration af vitaminer og sporstoffer.

Immunity boost, 1 L

 

DKK 199,00

 

 

 

STATERA Immunity Boost er udviklet til at sikre hesten et velfungerende immunforsvar, hvilket er helt essentielt for hestens generelle velbefindende og præstationsevne.

 

STATERA Immunity Boost anvendes til heste, hvor man ser et behov for at styrke immunforsvaret. Et sådan behov kan eksempelvis opstå efter sygdom, infektioner, stress samt ved ældre heste.

 

STATERA Immunity Boost er rig på vigtige antioxidanter, der bidrager til at holde hesten sund, Antioxidanter neutraliserer de frie radikaler, der kan ophobes i hestens krop i forbindelse med hårdt arbejde, inflammation og infektion.

 

STATERA Immunity Boost sikrer hesten et sundt immunforsvar og dermed bliver hesten modstandsdygtig overfor hverdagens udfordringer.


B vital, 1 L

 

DKK 129,00

 

 

 

STATERA B-Vital kan anvendes til alle typer heste, der i perioder viser tegn på manglende energi samt ved miljø-/foderændringer og ved årstidsskift, når hesten fælder eller sætter vinterpels. Heste kan i disse perioder have en mangelfuld egenproduktion af B-vitaminer, og et tilskud er derfor gavnligt for hestens velbefindende.

 

STATERA B-Vital gives som kur, eller efter behov i længere perioder.

Max air, 1 L

 

DKK 199,00

 

 

 

STATERA Max Air indeholder en velgørende kombination af æteriske olier som sammen med rød solhat, kanelbark og eukalyptus, plejer hestens luftveje og giver maksimal luft.

 

Den unikke sammensætning af urter og vitaminer er desuden med til at understøtte immunforsvaret og skabe generelt velvære for hesten.

 

STATERA Max Air er ideel at anvende i kolde/kalla og fugtige perioder, hvor hesten står meget på stald, eller i andre perioder hvor ekstra pleje af luftvejene er velgørende.

 

STATERA Max Air kan blandes i det daglige foder eller gives/ges direkte i hestens mund.

 

For bedste effekt fordeles den daglige dosering over flere måltider.


Hoof `n skin, 800 g

 

DKK 149,00

 

 

 

STATERA Hoof ’n Skin er et kombinereret biotin og zink tilskud som indeholder præcist de næringsstoffer, som er nødvendige for at styrke hestens hud og rette op på dårlig hornkvalitet i hoven.

 

Med STATERA Hoof ’n Skin opbygges og forstærkes hoven indefra, hvilket resulterer i stærkt og elastisk horn. På grund af det høje indhold af letoptageligt zink kan Hoof ’n Skin med fordel anvendes som zink-kur til også at styrke huden indefra.